!-- Google tag (gtag.js) -->

Trouwlocaties

Locaties waar wij regelmatig mee samenwerken

Kasteel

Aerwinkel

Nabij Roermond in het Limburgse Posterholt ligt hoeve en kasteel Aerwinkel. Een prachtige wandel- en trouwlocatie omringd door het bos. Rustgevend, groen en sprookjesachtig. Bekijk hier de mogelijkheden om te trouwen op deze locatie.

Landgoed Daelenbroeck

Romantik Hotel en Kasteel Daelenbroeck is een eeuwenoud landgoed in Herkenbosch (midden-Limburg). Deze locatie heeft meerdere ruimtes die geschikt zijn als ceremonie- en feestruimte. Onze LOVE letters zijn gemakkelijk mee te verplaatsen van de ene naar de andere ruimte.

Kasteel Pietersheim

Helemaal in het Zuiden van Nederland, net over de grens bij Maastricht, bevindt zich Kasteel Pietersheim. Een oase van rust rondom het gebouw. Het kasteel beschikt over twee feestzalen en een hotel met 15 kamers, perfect om een deel van de gasten te laten overnachten.

Kasteelhoeve Grote Hegge

Midden in de natuur van het rustige dorpje Thorn, ook wel bekend als ‘het witte stadje’ ligt de Grote Hegge. Een multifunctionele trouwlocatie met goede bereikbaarheid op slechts 5 minuten van de A2 Eindhoven/ Maastricht.

Stadbroekermolen

In de op een na oudste stad van Nederland, Sittard, ligt de monumentale Stadbroekermolen. Door een combinatie van meerdere zalen heeft deze locatie een capaciteit van maar liefst 650 personen.

Review

Klanten aan het woord

Na twee mailtjes de letters gereserveerd. De levering verliep soepel met duidelijke uitleg – Tom & Dylan

Love

Spread te word!

Verlichte letters voor bruiloften, evenementen en beurzen. Authentiek hout met ingebouwde sfeervolle retrolampen. Groot formaat (per letter 120cm hoog). Laag stroomverbruik middels LED verlichting. Optionele leverservice door heel Nederland & België!