!-- Google tag (gtag.js) -->

Over ons

Spreading the ❤️ vanuit Heythuysen | Limburg

Letterlove logo white

Wij verhuren LOVE letters met ingebouwde verlichting voor jullie evenement, beurs, trouwfeest, ceremonie of fotoshoot. Onze letters zijn gemaakt van gereycycled grenenhout en afgewerkt met olielak voor een authentieke uitstraling. Groot formaat: iedere letter is 120cm hoog en ongeveer 70cm breed. Ook bij schemering of in donkere ruimtes komt het woord LOVE uitstekend uit de bus middels ingebouwde retrolampen met warme verlichting.

Kies voor zelf ophalen of laat ons alles regelen met de leverservice: tegen een kleine meerprijs (zie tarieven) leveren wij de letters op locatie, sluiten deze aan en halen ze op zodra jullie feest is afgelopen.

Bruiloft – overdag inzetbaar tijdens de ceremonie, ’s avonds een echte eyecatcher met sfeervolle warme ingebouwde retroverlichting. Onze LOVE letters zullen zonder twijfel bijdragen aan de sfeer en beleving op jullie trouwfeest.

Trouwbeurs – regelmatig worden onze letters ingezet om anderen te inspireren. Zo zijn we te vinden op trouwbeurzen zoals bij de Weddingfair en Open TopTrouwlocatie Route. Heb jij ons al gespot?

Review

Klanten aan het woord

Prettig telefonisch contact vooraf. De houten letters paste perfect bij onze openlucht ceremonie – Kim & Marco

Love letters limburg

Contact

Stel je vraag